Pers Nieuwsbrief
NL
EN
Liv CCC Webshop
CCC-Liv van start in Tour For All
02 Mei 2020 Back to news

CCC-Liv van start in Tour For All

CCC-Liv komt vanaf maandag (4 mei) weer in actie. De ploeg rijdt mee in de Tour For All, een virtuele, vijfdaagse etappewedstrijd die via Zwift wordt verreden. Met het evenement wordt geld ingezameld voor het goede doel (Médecins Sans Frontières/ Doctors Without Borders). De Tour For All is wereldwijd te zien bij Eurosport (1) en GCN.

Bij de Tour For All zijn er dagelijks punten te verdienen voor de 25 rensters die het hoogst eindigen. De etappewinnaar krijgt 25 punten, de nummer 25 in de daguitslag krijgt 1 punt. In de vijfde en tevens laatste etappe, de koninginnerit, zijn er extra veel punten voor enkel de rensters in de toptien (35-30-25-22-21-20-19-18-17-16). Er zijn elke etappe ook intermediate punten bij tussensprints en op bergtoppen te scoren. Het team met de meeste punten wint de Tour For All.

Live verslag
Eurosport (1) en GCN zenden de Tour For All rechtstreeks uit. Rensters van CCC-Liv rijden eveneens met een livestream. De kans is dus groot dat je ze tijdens de wedstrijd live vanuit de huiskamer of achtertuin kunt volgen. Via de sociale media van CCC-Liv komen er eveneens updates.

Etappeschema

  • Etappe 1 (52,9 kilometer): Maandag 4 mei - 14:30 (CET) 05:30 (PDT) 22:30 (AUS)
  • Etappe 2 (46,2 kilometer): Dinsdag 5 mei - 15:30 (CET) 06:30 (PDT) 23:30 (AUS)
  • Etappe 3 (72,9 kilometer): Woensdag 6 mei - 13:30 (CET) 04:30 (PDT) 21:30 (AUS)
  • Etappe 4 (42,6 kilometer): Donderdag 7 mei - 15:40 (CET) 06:40 (PDT) 23:40 (AUS)
  • Etappe 5 (46,5 kilometer): Vrijdag 8 mei - 14:00 (CET) 05:00 (PDT) 22:00 (AUS)

Selectie CCC-Liv

  • Etappe 1: Jeanne Korevaar, Marianne Vos, Marta Jaskulska, Marta Lach, Valerie Demey
  • Etappe 2: Agnieszka Skalniak, Ashleigh Moolman-Pasio, Evy Kuijpers, Marianne Vos, Riejanne Markus
  • Etappe 3: Ashleigh Moolman-Pasio, Jeanne Korevaar, Pauliena Rooijakkers, Riejanne Markus, Sabrina Stultiens
  • Etappe 4: Aurela Nerlo, Evy Kuijpers, Jeanne Korevaar, Marta Lach, Valerie Demey
  • Etappe 5: Ashleigh Moolman-Pasio, Marianne Vos, Pauliena Rooijakkers, Riejanne Markus, Sabrina Stultiens

Fotocredits: Chris Auld/ CCC-Liv - Cor Vos